Омар Бин Омран от Алжир, който изчезна при мистериозни обстоятелства на път

...
Омар Бин Омран от Алжир, който изчезна при мистериозни обстоятелства на път
Коментари Харесай

Откриха изчезнало преди 26 г. момче: Съсед го държал през цялото време в мазе

Омар Бин Омран от Алжир, който изчезна при мистериозни обстоятелства на път за професионално учебно заведение през 1998 година, беше открит жив и здрав в дома на хипотетичния си грабител - единствено на 300 фута (91 м) от фамилната му къща. 

Според прокуратурата на Джелфа 45-годишният Омар е бил избавен в неделя, 12 май. Уплашеният мъж седял в кошара за овце в мазето, пише New York Post.

61-годишен уединен пенсионер, който е обвинен в отвличането, към този момент е арестуван. Информацията, че той може да е забъркан в това закононарушение, била предоставена на проверяващите от брат му, откакто той не съумял да се споразумее за подялбата на наследството.

След като получи нова информация, националната жандармерия възобнови следствието и претърси къщата на обвинения, до момента в който не откри прикрит вход към мазето, прикрит под сеното на пода. Когато чиновниците на реда влезли вътре, видели Омар там.
 Омар Бин Омран от Алжир, изгубване на хора, търсене, любознание, фотоси, полиция, скандал, похищение Когато чиновниците на реда влязоха в мазето, видяха там Омар Снимка: EnnaharTv
Мъжът е откаран в медицински център за лекуване и психическа рехабилитация, а арестуваният от своя страна скоро ще се изправи пред съда. Освен за похищение, той е упрекнат и за убийството на куче, принадлежало на жертвата. Кучето се разхождало покрай къщата на обвинения в продължение на месец и по-късно било отровено.

За страдание майката на Бин Омран, която не спираше да търси изчезналия си наследник, умря през 2013 година, без да дочака завръщането му от плен. Говори се, че най-сетне е споделила: „ Моля, не спирайте да търсите Омар, сигурна съм, че е жив. “

Други членове на фамилията смятаха, че мъжът е умрял по време на гражданската война, траяла в страната през 90-те и началото на 2000-те години.

В изявление за алжирски публицисти Омар сподели, че от време на време виждал членове на фамилията си през прозореца в къщата на похитителя, само че не можел да повика помощ, защото като че ли бил „ обаян “.
 Омар Бин Омран от Алжир, изгубване на хора, търсене, любознание, фотоси, полиция, скандал, похищение Омар бин Омран изчезна през 1998 г. Снимка: EnnaharTv
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР